Siirry suoraan sisältöön

Seuraa postiasi, Oulu2026-lehti jaetaan tänään keskiviikkona koteihin

28.4.2021

Forum24-lehden välissä jaetaan keskiviikkona 28. huhtikuuta Oulu2026 kulttuuri-ilmastonmuutos -lehti, jossa kerrotaan hankkeen vaiheista ja hakukirjan sisällöistä.

Oulun hakemus Euroopan kulttuuripääkaupungiksi palautettiin viime viikolla opetus- ja kulttuuriministeriöön, josta se matkaa eurooppalaisen raadin tutustuttavaksi. Hakemukseen voi tutustua Oulu2026-verkkosivuilla.

Forum24-lehden välissä jaetaan keskiviikkona 28. huhtikuuta Oulu2026 kulttuuri-ilmastonmuutos -lehti, jossa kerrotaan Oulun matkasta Euroopan kulttuuripääkaupungiksi ja Oulun hakukirjan sisällöistä. Lehti tulee nähtäville myös Issue-palveluun.

Kulttuuripääkaupunkikisa ratkeaa 2. kesäkuuta, kun kansainvälinen raati julkistaa voittajan. Ennen julkistusta, raati tenttaa kaupungin esittelytiimiä ja vierailee Oulussa. Kisassa on mukana Oulun lisäksi kaksi kaupunkia Suomesta; Tampere ja Savonlinna.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Historian ensimmäinen Oulu2026-lehti jaetaan huomenna Forum24:n välissä oululaisille.

Lue myös

Lue lisää aiheesta