Siirry suoraan sisältöön

Senioreiden liikuntatapahtuma patistaa Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa

31.3.2022

Ainot ja Reinot patistetaan liikkeelle Ouluhallissa tulevana keskiviikkona, 6. huhtikuuta. Liikuntatapahtuma on tarkoitettu kaikille eläkeikäisille. Luvassa runsaasti ohjelmaa eri urheilulajeista aina viihteeseen asti, jota tarjoilee Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajapari.

Päivän aikana Ouluhallissa on luvassa liikuntakokeiluja, maksuttomia hyvinvointimittauksia sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi yli tuhat liikkujaa Ouluhalliin.

Ainot ja Reinot -tapahtumassa on yli 40 esittelijää. Tarjolla on monipuolinen kattaus liikunnallista toimintaa, mittauksia, terveystietoa ja viihdettä. Ohjelmassa on muun muassa tanssia, jumppaa, petankkia ja bocciaa, jousiammuntaa, ilmatyynykenkien kokeilua, liikuntakeskusten esittelyä ja paljon muuta.

Maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut.

Vetonauloina Erkku ja Anniina

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan oululaislähtöinen voittajapari Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi esiintyvät tapahtumassa. Luvassa on jivetanssi ja Ansa Kynttilä -sketsipläjäys. TTK:ssa parilta nähtiin Erkin ja Sirkan ikäihmisten reipas jive rollaattorin kanssa, ja Ouluhallissa odotetaan vähintään vastaavaa.

Ernest Lawson tunnetaan oululaisena koomikkona, juontajana ja näyttelijänä ja Anniina Koivuniemi tanssinopettajana.

GeroNursing Centre esittäytyy

Oulun yliopiston ikääntyneiden kuntoutumista edistävän hoitotyön tutkimus- ja osaamiskeskus GeroNursing Centre on myös esittelemässä toimintaansa tapahtumassa. GNC esittelee muun muassa kaikille avointa ja maksutonta verkkokurssia, joka tarkoitettu eläkkeelle lähiaikoina siirtyville sekä jo eläkkeellä oleville henkilöille.

GeroFit -kurssin tarkoituksena on innostaa elämän merkittävässä muutosvaiheessa liikunnanharrastamiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Verkkokurssilla kerrotaan minkä verran ja kuinka monipuolisesti liikuntaa tulisi harrastaa, jotta siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn.

Ainot ja Reinot liikkeelle Ouluhallissa, keskiviikkona 6.4.2022 klo 10-14.

Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy PoPLin kotisivuilta.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Maksuttomassa Ouluhallin tapahtumassa ilahduttavat myös Sirkka ja Erkki. Eli luvassa on Anniina Koivuniemen ja Ernest Lawsonin reipas jive-esitys.

Lue myös

Lue lisää aiheesta