Siirry suoraan sisältöön

Sarjakuvafestareiden avaus ja MM-palkintoseremonia 2021 suorana lähetyksenä Oulunsalon kirjastolta

18.11.2021

Tänään rytkähtää käyntiin Oulun kymmenennet sarjakuvafestivaalit. Mukaan avajaisseremonioihin pääset suoraan mukaan tästä jutusta kello 17 alkaen.

Festivaalin avajaiset sisältävät monenlaista ohjelmaa. Tarjolla on muun muassa Comic Strip World Championship 2021 -palkintoseremonia, joka järjestetään tänä vuonna jo toisen kerran.

Limingan taidekoulun residenssi-taitelija Daniel Og ja oululainen sarjakuvataiteilija Sami Nyyssölä julistavat palkintojen voittajat.

Mukana menossa ovat myös painiva sarjakuvataiteilija Black Peider eli Petteri Tikkanen, Karoliina Korhonen ja Mari Ahokoivu. Livestriimissä ihaillaan myös Lumo Light Festivalin upeaa valotaidetta.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta