Rakentaja 2021 -tapahtuma valtaa Ouluhallin tulevana viikonloppuna

Rakentamisesta kiinnostuneiden kannattaa suunnistaa Ouluhalliin tulevana viikonloppuna. Kuva: Sanna Krook

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Lauantaina ja sunnuntaina ohjelmalavalle nousee Kotoisa-ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Niina Ahonen aiheenaan ajankohtaiset sisustustrendit. Niinan sisustusklinikalla pääsee tapaamaan Niinan henkilökohtaisesti ja keskustelemaan oman kotinsa sisustuksesta.

Ohjelmalavalla kuullaan puheenvuoroja myös muun muassa asuntokauppojen riitatilanteista, sisäilman puhtaudesta, tulevaisuuden rakentamisesta ja nukkumisen vaikutuksista hyvinvointiin.

Myös lapset huomioitu

Messuilla viihtyvät myös perheen pienimmät, sillä menossa mukana on myös Pii Poon useita kymmeniä tuhansia Lego-palikoita sisältävä rakentelualue, jossa perinteisten Lego-palikoiden lisäksi pääsee rakentelemaan Minecraft- ja Duplo-palikoilla.

Rakentaja 2021 Oulu -tapahtuma on Pohjois-Suomen Messujen ensimmäinen messutapahtuma koronapandemian aikana, ja terveysturvallisuus onkin hiottu huippuunsa. 

”Ouluhallin suuri koko takaa messuvieraille mahdollisuuden turvavälien pitämiseen, käsien desinfiointiainetta on reilusti tarjolla ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtuma-alueella,” kertoo Pohjois-Suomen Messujen toimitusjohtaja Anna Tiensyrjä.

Pohjois-Suomen Messut 70 vuotta

Tämän viikon keskiviikkona, 22. syyskuuta Pohjois-Suomen Messut ry juhlistaa 70-vuotista syntymäpäiväänsä. Kuluneisiin vuosikymmeniin on mahtunut paljon erilaisia tapahtumia, jotka ovat tuoneet iloa ja uusia kokemuksia pohjoissuomalaisten arkeen. 

Juhlavuoden kunniaksi Rakentaja 2021 Oulu -messutapahtumassa ja Pohjois-Suomen Messujen sosiaalisissa medioissa pääsee tutustumaan myös yhdistyksen historiaan.

Rakentaja 2021 -tapahtuma Ouluhallissa 24.-26. syyskuuta pe klo 12-18, la klo 10-18 ja su klo 10-16.