Siirry suoraan sisältöön

Pyöräiletkö säännöllisesti talvella? Hae Oulun seudun pyöräilyagentiksi

2.10.2021

Oulun kaupunki, ELY-keskus ja Kempeleen kunta hakevat jälleen pyöräilyagentteja kaudelle 2021–2022 kehittämään jalankulku- ja pyöräilyväylien talvikunnossapitoa entistä paremmaksi Oulun seudulla.

Pyöräilyagentit tarkkailevat Oulun seudulla tärkeimpiä pyöräilyväyliä ja raportoivat väylien kunnosta. Pyöräilyagentit raportoivat talven aikana pyöräliikenteen ja jalankulkuväylien kunnosta, kuten liukkaudesta, sohjosta ja lumesta.

Pyöräilyagenttien antama palaute on tärkeä osa Oulun kaupungin, ELY-keskuksen ja Kempeleen kunnan yhteistä pääpyöräilyreittien talvihoitourakkaa. Palautetta koordinoi ja analysoi Ramboll Finland Oy.

”Pyöräilyagentiksi kannattaa ryhtyä, koska sitä kautta pääsee vaikuttamaan tärkeimpien pyöräväylien talvikunnossapitoon”, kertoo Ossi Patrikainen Rambollilta.

”Toivotaan, että agentteja saataisiin tälläkin kaudella joukkoon mahdollisimman paljon. Mitä enemmän pyöräilyagentteja on liikenteessä, sitä tarkempaa on tulos”, hän lisää.

Pyöräilyagenttitoiminnasta on saaty hyviä kokemuksia jo vuodesta 2016 alkaen. ”Sen avulla pystytään reagoimaan nopeammin muuttuneihin keliolosuhteisiin”, vahvistaa Patrikainen.

Pyöräilyagenttina toimimisesta myös palkitaan, sillä agenteille on luvassa alennuksia pyöräliikkeisiin ja aktiivisimmille agenteille jaetaan lahjakortteja. Kauden päättää pyöräilyagenttien palkintogaala.

Pyöräilyagenttitoiminta pähkinänkuoressa:

  • mahdollisuus vaikuttaa kävely- ja pyöräilyolosuhteisiin
  • säännöllinen raportointi liikkumisen olosuhteista
  • alennuksia pyöräilyliikkeisiin
  • pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita agenteille
  • aktiivisimmille pyöräilyagenteille jaetaan kuukausittain lahjakortit
  • talvikauden lopuksi palkintogaala

Käytä hyväksesi tämä mahdollisuus vaikuttaa liikkumisesi olosuhteisiin! Sata ensimmäistä ilmoittautunutta agenttia palkitaan pyöräilyaiheisin palkinnoin!

Hakuaika päättyy 31. lokakuuta 2021. Hae mukaan alla olevalla lomakkeella:

https://link.webropol.com/s/haeagentiksi

Agenteille järjestetään kaksi infotilaisuutta asiasta 4.11.2021 ja 1.12.2021.

Lisätietoja:

Antti Ronkainen, puh. 040 541 6480, sähköposti: antti.ronkainen@ramboll.fi
Ossi Patrikainen, puh. 040 610 6456, sähköposti: ossi.patrikainen@ramboll.fi
Kirsi Översti, puh. 040 159 7065, sähköposti: kirsi.oversti@ramboll.fi       

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Pyöräilijä Tuiran patosillalla.
Pian pyöräillään taas vaihtelevissa talviolosuhteissa. Kuva: arkisto/ Sanna Krook.

Lue myös

Lue lisää aiheesta