Siirry suoraan sisältöön

Puolivälinkankaan kirjasto auki viimeistä viikkoa ennen remonttia ja muuttoa – myös Kaukovainion kirjasto remonttiin

3.4.2023

Oulussa remontoidaan muitakin kirjastoja kuin pääkirjastoa. Puolivälinkankaan kirjasto suljetaan torstain 6. huhtikuuta jälkeen odottamaan samalle tontille rakennettavaa monitoimitaloa, joka valmistuu vuonna 2025. Kaukovainion kirjasto on remontissa huhtikuun lopusta elokuulle.

Puolivälinkankaan kirjaston viimeinen aukiolopäivä on torstai 6. huhtikuuta. Kirjasto muuttaa samalle tontille rakennettavaan monitoimitaloon, joka valmistuu vuoden 2025 aikana. Kirjaston nykyisissä tiloissa alkaa peruskorjaus, ja ne siirtyvät Paulaharjun koulun käyttöön.

Remontin ajaksi kirjastolle etsitään Puolivälinkankaalta väistötilaa. Puolivälinkankaan kirjastoa lähinnä olevat kirjastot ovat Tuirassa ja Kaijonharjussa. Kirjastoauto Kauno tarjoaa Puolivälinkankaan asukkaille kirjastopalveluita kerran viikossa kesätauon jälkeen, kunnes uusi kirjasto valmistuu.

Puolivälinkankaan kirjastosta lainatulle aineistolle ei tule eräpäiviä 6.4.–31.5. Lainat voi palauttaa kaikkiin OUTI-kirjastoihin. Varaukset, joissa Puolivälinkankaan kirjasto on noutokirjastona, voi noutaa Puolivälinkankaan kirjastosta 6.4. saakka. Tämän jälkeen ne siirretään Tuiran kirjastoon, mistä ne ovat noudettavissa 12.4. alkaen.

Myös Kaukovainion kirjasto on menossa pian remonttiin. Viimeinen aukiolopäivä on 28. huhtikuuta, ja remontin on tarkoitus olla valmis koulujen alkuun mennessä elokuussa.

Kaukovainion kirjastosta lainatulle aineistolle ei tule eräpäiviä ajalle 29.4.–31.5. Lainat voi palauttaa kaikkiin OUTI-kirjastoihin. Lähimmät kirjastot ovat Kastellissa ja Karjasillalla.

Varaukset, joissa on noutokirjastona Kaukovainion kirjasto, voi noutaa Kaukovainion kirjastosta 28.4. saakka. Tämän jälkeen ne siirretään Karjasillan kirjastoon, mistä ne ovat noudettavissa 3.5. alkaen.

Remontin aikana Kaukovainion kirjastossa olevia kirjoja ja muuta aineistoa ei voi lainata.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulussa remontoidaan nyt useita kirjastoja. Kuva: Anu-Maija Kärjä

Lue myös

Lue lisää aiheesta