Siirry suoraan sisältöön

Puistopiknikit suunnitteilla juhannuksesta elokuuhun - Oulun tapahtumayksikkö etsii ohjelmaa

14.4.2021

Puistopiknikit tulevat jälleen. Tapahtumien sarjaa suunnitellaan aloitettavaksi ensi kesänä 2021 juhannuksen jälkeisellä viikolla jatkuen elokuun puoliväliin. Ohjelmahaku on parhaillaan käynnissä.

Oulun kaupunki ja tapahtumayksikkö pyytää nyt esiintyjiltä ehdotuksia järjestettävien Puistopiknik-tapahtumien ohjelmistoon.

”Tulevaan kesään ja erityisesti tapahtumien järjestämiseen on vielä paljon kysymysmerkkejä ilmassa, mutta uskomme Puistopiknikien olevan järjestettävissä. Viime kesän poikkeusajan Piknikit ilahduttivat monia kaupunkilaisia ja tänä vuonna pistetään toivottavasti paremmaksi”, kertoo tuottaja Jarkko Halunen Oulun kaupungin tapahtumatiimistä.

Tapahtumasarjaan etsitään esiintyjiksi erityisesti oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia, esiintyviä taiteilijoita ja yhteisöjä. Ohjelmahaussa voi tarjota yksittäistä esitystä tai ohjelmakokonaisuutta.

Esitykset voidaan toteuttaa kaupungin puistoalueella, taloyhtiöiden pihoilla, hoivakodeissa tai liikkuvina esityksinä eri puolilla kaupunkia.

Ohjelmahaku on avoinna 30.4.2021 saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella Oulun puistopiknikien nettisivulla www.ouka.fi/puistopiknikit. Tapahtumien järjestäminen riippuu pandemiatilanteen edistymisestä.

Puistopiknik 2021 etsii parhaillaan ohjelmanumeroita kesäksi, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Tässä muistoja vuodelta 2019. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta