Siirry suoraan sisältöön

Puhetta japaniksi – tällä kertaa Oulun suomalais-japanilaisen yhdistyksen esitykset etänä

10.4.2021

Oulun suomalais-japanilainen yhdistys ja oululaiset japanin kielen opettajat järjestävät tänä vuonna seitsemättä kertaa japanin kielen puhetilaisuuden. Tilaisuus järjestetään tällä kertaa etätoteutuksella zoomissa lauantaina 10. huhtikuuta kello 14.00.

Puhetilaisuuden tarkoituksena on antaa japanin kielen kaiken tasoisille opiskelijoille mahdollisuus päästä harjoittelemaan kielen puhumista ja esiintymistaitoja. Tilaisuudessa tulee olemaan myös Suomen-Japanin suurlähettilään tervehdys sekä musiikkiesityksiä. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan.

”Aikanaan itsekin puhetilaisuuteen osallistuneena tiedän, miten upean mahdollisuuden se luo puhujana kehittymiseen ja vieraan kielen käytön harjoittelemiseen. Odotan innolla rohkeiden osallistujiemme upeita puheita”, kertoo Oulun suomalais-japanilaisen yhdistyksen puheenjohtaja Saara Kauppinen.

Osallistumistiedot:

Kuuntelemaan pääsee tästä linkistä

Meeting ID: 619 2188 8631

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Jo seitsemättä kertaa järjestettävässä japaninkielisessä puhetilaisuudessa kuullaan myös suurlähettilään tervehdys. Kuva: Pekka Kivilinna

Lue myös

Lue lisää aiheesta