Siirry suoraan sisältöön

Pohjoisen kulttuurivirran lähetykset jatkuvat - tällä kertaa kyliltä

12.10.2020

Pohjoinen kulttuurivirta -kanavalla keskustellaan ensi perjantaina 16. lokakuuta tapahtumien roolista pienillä paikkakunnilla. Onko suuri tapahtuma ja pieni paikkakunta mahdoton yhtälö, miksi kulttuuri on parasta mainosta kunnalle, miten maaseutu voi olla tapahtumien ihmemaa?

Tällä kertaa pohojosen oma telekkari tekee lähetyksen Haapavedeltä. Keskustelijoina ovat Marjukka Manninen, aiempi Haapaveden kaupunginjohtaja, nyt Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtaja, Valtteri Valo, Kaustisen kansanmusiikkifestivaalin toiminnanjohtaja ja Tero Palo, Haapavesi Folk ry:n hallituksen puheenjohtaja. Keskustelua johdattaa aiemmin Haapavesi Folkin ruorissa ollut Johannes Helama, nyt Proto - Pohjois-Suomen muotoilijat ry:n toiminnanjohtaja.

Keskustelun lomassa piipahdetaan Duo Emilia Lajunen & Suvi Oskalan -keikalla ja saadaan nauttia tanssiteatteri Tilleri Tallerin Jenny Luomajoen tanssitaiteesta. Katsojat voivat osallistua kommentoiden ja kysyen suoraan lähetykseen somen kautta. Lähetys tallennetaan katsottavaksi jälkikäteen.

Telekkari nostaa esille kulttuuria laidasta laitaan

Pohjoinen kulttuurivirta -kanavan tarkoituksena on nostaa esille kulttuuria ja puheenaiheita pohjoisesta näkökulmasta. Pohjoinen kulttuurivirta aloitti lähetyksensä elokuussa 2020 Oulun juhlaviikoilla. Lähetyksiä jatketaan nyt ympäri Pohjois-Pohjanmaata.

Lähetyksen tuottaa Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen Elämysten tapahtumamaakunta -hanke, joka saa rahoituksensa alueen kunnilta ja Euroopan maaseuturahastolta.

Elämää kylään -lähetys 16. 10.2020 kello 19-20.30. Lähetys on katsottavissa Haapavesi Folkin Facebook-sivuilta ja osoitteessa www.pohjoisenkulttuurivirta.fi.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun juhlaviikkojen eli Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen Elämysten tapahtumamaakunta -hanke tuottaa Pohjoisen kulttuurivirran lähetykset. Kuva: Mun Oulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta