Siirry suoraan sisältöön

Pitkäkankaan koulu teki tsemppivideon - jospa pian koittaisi normiarki meille kaikille!

29.4.2020

Vielä kun jaksaisimme hetken! Pian saattaa koittaa normiaika tai ainakin oppilaiden pääsy kesälaitumille. Pitkäkankaan koulu teki tsemppivideon itselleen ja muille!

Pitkäkankaan opettajat ovat tehneet oppilaille tsemppausvideon etäopiskeluun. Siinä opettajat esittävät etäarkeaan ja vieraat lähettävät tsemppausviestejä. Mukana ovat muun muassa koulun omat, vanhat oppilaat kuten Mikael Granlund ja Ernest Lawson.

Lisäksi videolla oppilaita tsemppaavat Huuhkajat ja Helmarit, Leijonakuningas Jukka Jalonen, keihäänheittäjä Antti Ruuskanen, Susijengi, miesten lentismaajoukkue, miesten säbämaajoukkue, Kärpät, AC Oulu, ETTA ja monet muut.

"Video on liikuntapainotteinen, koska alunperin me koulun liikunnanopet ajattelimme tehdä pienimuotoisen tervehdyksen lapsille. Mutta sitten projekti laajentui - ja hyvä niin", toteaa liikunnanlehtori Kari Seppä Pitkäkankaan koululta.

"Video osoittaa miten paljon me opettajat oppilaistamme välitämme. Tästä tuli omasta mielestämme sen verran hyvä, että sen avulla voisi toivottaa tsemppiä kaikille Suomen koululaisille ja opiskelijoille", toivottaa Seppä.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta