Siirry suoraan sisältöön

Piki me up! -multitaidetapahtuma etsii artisteja ja taiteilijoita

10.5.2021

Ilmainen ja kaikille avoin matalan kynnyksen taidetapahtuma Piki me up! järjestetään Oulun Pikisaaressa kesäkuun alussa. Nyt järjestäjät etsivät tapahtumaan sisältöjä. Teoshaku on auki 16. toukokuuta asti.

Oulun Pikisaaressa 4.-8. kesäkuuta järjestettävä Piki me up! -multitaidetapahtuma etsii tällä hetkellä Oulun seudulta artisteja ja taiteilijoita esittämään omaa taidettaan.

”Olisiko teillä kiinnostuneita esiintyjiä tällaiseen tapahtumaan? Etsimme esimerkiksi tanssi-, sana-, performanssi-, valokuva-, kuva-, veistos- ja videotaidetta tai muita taiteenlajeja. Olemme rakentamassa tapahtumaan lavaa, johon etsimme myös akustisia sekä äänentoistoa vaativia musiikkiesityksiä”, kertoo tapahtuman tuottaja Stella Vikstedt.

PIKI me up! on ilmainen, kaikille avoin matalan kynnyksen tapahtuma. Se ottaa huomioon koronaviruksen tuomat rajoitukset ja noudattaa ohjeistuksia.

Teoshaku tapahtumaan päättyy 16.5. klo 15.00. Teoshaku löytyy tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Piki me up, Kulttuurilaboratorio ja Oulu Urban Culture järjestävät kesäkuussa tapahtuman, johon nyt etsitään esiintyjiä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta