Siirry suoraan sisältöön

Pieni tauko tekee kaikille hyvää – Mun Oulu toivottaa Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, palaamme asiaan jälleen ensi vuonna!

20.12.2022

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen. Koronan jälkeinen aika ei ole tuonut helpotusta, vaan uudenlaiset ongelmat ovat levinneet maailmalle, myös Suomeen. On siis aika hengähtää, viettää rauhallinen joulu ja toivoa parempaa tulevaisuutta vuonna 2023. Mun Oulu jää joulutauolle ja palaa hyvien uutisten pariin jälleen 9. tammikuuta.

Mun Oulun osalta on käyty keskusteluja sen toiminnasta ja jopa lakkauttamisesta. Oulun kaupunginvaltuustokin äänesti asiasta talousarviokäsittelyn ohessa, mutta esitys ei saanut taakseen tarvittavaa kannatusta. Tosiasiassa lehden tekemiseen liittyvät säästöt olisivat olleet vaatimattomat. Toimituksen virallinen henkilöluku on 2,5 ja päättyvänä vuonna tämä pieni ja pippurinen toimitus tuotti yhteensä noin 2000 artikkelia, joilla oli yli miljoona lukijaa.

Mun Oulun sisältö keskittyy niihin uutisiin, jotka useimmiten eivät saa tilaa muualla. Verkkolehden tarkoitus on tuoda esille niitä hyviä asioita, joita Oulun kaupunki tuottaa ja saa aikaiseksi. Lisäksi kauttamme kolmas sektori, kuten erilaiset järjestöt ja yhdistykset, joita Oulun kaupunki tukee monin eri keinoin, saa äänensä kuuluviin.

Tämä suuressa kuvassa tekee Oulusta kiinnostavamman ja helpommin lähestyttävän kaupungin, ja rakentaa paljon puhuttua vetovoimaa. Jos Mun Oulun juttu saa yhdenkin ihmisen palaamaan takaisin tai muutaman muun uuden ihmisen muuttamaan kaupunkiin, tehtävämme on täytetty. Näin on todistettavasti jo käynytkin.

Mun Oulu aikoo jatkaa hyvien, hauskojen, liikuttavien, pienten ja suurten – mutta merkityksellisten – uutisten tekemistä ensi vuonnakin. Kiitos teille lukijat ja tervetuloa mukaan vuonna 2023, lämpimällä sydämellä Oulusta!

Tilastotietoja Mun Oulun jutuista 2022

  • sivun katseluja oli kokonaisuudessa 1 267 050
  • yksittäisiä juttuja katseltiin 1 072 094 kertaa, viime vuonna 1 034 663 kertaa
  • käyttäjien kokonaismäärä 569 992, viime vuonna 493 569
  • keskimäärin käyttäjiä viikossa noin 11 000-15 000 kävijää, ennätysviikolla 31 000
  • noin 110 000 sivunkatselua kuukaudessa, viime vuonna 60 000
  • evästeet otettiin käyttöön heinäkuussa 2022, ja niiden käyttö estää kaikkien lukujen tilastoinnin

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös