Siirry suoraan sisältöön

Perinteikäs Tutti Juttu tuo musiikkiluokkalaiset Oulu Sinfonian vieraiksi

12.5.2021

Koululaisten oma Tutti Juttu kuullaan tänä keväänä jo 29. kertaa, mutta toteutustapa on totutusta poikkeava. Konsertti on äänitetty etukäteen kunkin luokan vierailtua vuorollaan Oulun Musiikkikeskuksessa.

Oulu Sinfonian kevätperinne Tutti Juttu nostaa lavalle oululaisten musiikkiluokkien kutoset, rinta rinnan Oulu Sinfonian omien muusikoiden kanssa.

Soittamisen ja laulamisen iloa pursuilevassa konsertissa ovat tänä vuonna mukana Myllyojan, Pateniemen ja Teuvo Pakkalan koulut. Konsertin johtaa itseoikeutetusti Tutti Juttu -konseptin kehittäjä, Oulu Sinfonian alttoviulisti Jari Välimäki.

Päivän aikana tallennettiin kyseisen koulun osuus niin orkesteri- kuin kuorokappaleistakin. Näin lapset pääsivät tutustumaan musiikin tallentamisen ja videotuotannon maailmaan.

Lisäksi Tutti Juttu -studiossa kuullaan ajatuksia yhteistyöstä orkesterin kanssa ja tuodaan esiin musiikkiluokkien ilosanomaa.

Katso konsertti tästä linkistä. Konsertin ensiesitys on nähtävissä keskiviikkona 12. toukokuuta kello 18.00 alkaen. Tallenne on katsottavissa 30.6.2021 saakka.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kalevan valokuvaaja ikuisti esiintyjät. Kuva: Heli Perkkiö

Lue myös

Lue lisää aiheesta