Siirry suoraan sisältöön

Pepeä ja Redramaa, Koiteli Elää! tänään avoinna kaikille

15.8.2020

Pitkästä aikaa Koiteli Elää -festivaalin järjestäjien ei tarvitse myydä eioota – festareille pääsevät nyt kaikki. Kello 19 lähtien luvassa on kolme tuntia suoraa lähetystä, jossa kuullaan keskusteluja ja musiikkia: Pepe Willbergin trioa ja Redramaa. Hakeudu kanavalle www.pohjoinenkulttuurivirta.fi

Koiteli Elään taiteellinen johtaja Sirpa, Sipe, Eskola on sekä helpottunut että hieman haikea.

”Tietysti surullista, ettei oikeita festivaaleja pystytty järjestämään, mutta toisaalta olen iloinen, että teimme tämän ratkaisun. Koitelinkosken festarimiljöö ei olisi mitenkään joustanut koronavaatimuksiin," hän sanoo.

"Sama hässäkkä tässä on ollut päällä, kuin joka vuosi aiemminkin. Eli suora striimilähetys on hieno juttu juuri tähän paikkaan ja aikaan”, Eskola lisää.

Kulunut vuosi olisi pitänyt olla iloa ja räiskettä kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi. Mutta:

”Meillä on festariporukan sloganiksi muodostunut ´Kymmenes kerta toden sanoo!´ ja se kymmenes kerta tosi asiassa on ensi vuonna! Sitähän ei tiedä, mitä me silloin keksitään tai miten juhlitaan”, taiteellinen johtaja ennustaa.

Tämän vuoden Koiteli Elää lähetetään tänään lauantaina 15. elokuuta siis suorana livelähetyksenä kello 19-22 osoitteessa www.pohjoinenkulttuurivirta.fi sekä Oulun juhlaviikkojen ja Mun Oulun facebook-sivulla.

Ohjelma:

19.00 Lähetys alkaa. Juontajana Päivi Annala

19.05 Pepe Willberg Trio

Runot ja sävelet – suomalaisten säveltäjien ja runoilijoiden teoksia, joita Pepe Willberg on pitkän uransa aikana levyttänyt. Triossa Anu Kosonen (piano) ja Aleksi Ahoniemi (puhaltimet).

19.35 Paneelikeskustelu: Koiteli elää 10v / keskustelua menneistä ja tulevista. Keskustelemassa Henna Ervasti, Sipe Eskola, Antti Kontio ja Harri Tuomela.

20.00 Pepe Willberg Trio

20.30 Paneelikeskustelu: Festivaali sidosryhmien silmin

Paneelissa mukana mm.  muusikko ja festivaalityöntekijä Johan Andreassen, muusikko Lauri Tuohimaa, ääni- ja valoteknikko Eero Vuolukka (LivePaletti).

21.00 Redrama

21.45 Kiiminkijoki-yhteislaulu, laulamassa Koiteli elää CREW, säestää Lauri Tuohimaa ja Johan Andreassen.

22.00 Kiitos

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Koiteli Elään livelähetyksessä musiikista vastaavat Pepe Willberg sekä Redrama.

Lue myös