Siirry suoraan sisältöön

Penkkareita ja vanhojentansseja juhlitaan poikkeuksellisesti huhtikuussa

18.12.2020

Lukiolaiset pääsevät juhlimaan penkkareita tiistaina 13. huhtikuuta 2021. Penkkareita juhlitaan kullakin lukiolla koulun omien perinteiden ja suunnitelman mukaisesti. Kaikkien lukioiden yhteiset penkkariajelut järjestetään koronatilanteen niin salliessa, ja jos poliisi antaa luvan ajeluiden toteuttamiseen.

Vanhojentansseja päästään tanssimaan vappuaattona 30. huhtikuuta 2021. Tnssit järjestetään kussakin lukiossa ja yleisön pääsee osallistumaan rajallisesti. Ensi keväänä ei tanssita Ouluhallissa kaikkien lukioiden yhteisiä vanhojen tansseja.

Päätöksen penkkareiden ja vanhojentanssien siirrosta teki Oulun lukiokoulutuksen johtotiimi. Päätöksessä on huomioitu koronaviruksen aiheuttamat epävarmuudet.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
lukiolaiset tanssivat.
Vanhojentansseja tanssittiin viime vuonna Laanilan lukiossa. Kuva: Tiina Fredriksson.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta