Siirry suoraan sisältöön

Pekurin kirjastoon pääsee perjantaina, muuten kirjastot ovat kiinni perjantaina ja pyhäinpäivänä lauantaina

3.11.2022

Oulun kaupunginkirjaston toimipisteet on suljettu perjantaina 4.11. Pekurin kirjastoa lukuun ottamatta. Pyhäinpäivänä lauantaina 5.11. kaikki kirjastot ovat kiinni.

Kaikki Oulun kaupunginkirjaston toimipisteet pääkirjaston väistötilana keskustassa toimivaa Pekurin kirjastoa lukuun ottamatta ovat kiinni tai käytössä vain omatoimisesti perjantaina 4.11. henkilökunnan virkistyspäivän vuoksi. Myöskään kirjastoautot eivät aja reittejään.

Pyhäinpäivänä lauantaina 5.11. normaalisti lauantaisin avoinna olevat Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon ja Pekurin kirjastot ovat kiinni. Omatoimikirjastoissa voi vierailla pyhäinpäivänäkin niiden omatoimiaikoina.

Omatoimiaikana omatoimikirjastoihin pääsee kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla.

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi

Oulun kaupunginkirjasto: ouka.fi/kirjasto

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Pekurin kirjasto on auki perjantaina, mutta muut kirjastot ovat kiinni. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta