Siirry suoraan sisältöön

Pekurin kauppakorttelin valikoima laajenee – keittiökalustemyymälä Kvik avaa lokakuussa myymälän Ouluun

17.9.2021

Oulun keskustassa sijaitsevan Pekurin kauppakorttelin myymälätarjonta kasvaa. Lokakuussa siellä avautuu uusi keittiökalustemyymälä Kvik.

Tanskalainen keittiöketju Kvik avaa ensimmäisen myymälänsä Pohjois-Suomeen 14. lokakuuta. Oulun ydinkeskustan Pekurin kappakortteliin sijoittuvan myymälän franchising-yrittäjänä on Pasi Maronen puolisonsa kanssa.

”Tuomme Oulun keittiökalustemarkkinalle lisää kansainvälistä tarjontaa. Kvik-brändiin kuuluu selkeä design sekä hyvä palvelu ja asennustyöt”, toteaa Pasi Maronen, jolla on kokemusta alalta jo vuosien ajan.

Kvikin uusi myymälä sijaitsee Pekurin kauppakorttelissa Oulun ytimessä. Se on kooltaan lähes 200 neliömetriä, ja asiakkaita palvelevat Marosten lisäksi keittiömyyjät.

”Asiakkaistamme suurin osa tulee Oulun alueelta, mutta moni kauempaakin. Uskomme vahvasti, että tuotteemme tulevat kiinnostamaan oululaisia, Maronen tiivistää.

Kvik Oulun keittiökalustemyymälän kautta asiakas voi tilata myös asennustyöt ja mahdollisesti tarvittavat sähkö- ja putkityöt. Kvikin vahvuuksina Pasi Maronen pitää hyvää hinta-laatu-suhdetta sekä nopeita toimitusaikoja.

”Pyrimme myös nopeuteen, eli pystymme toimittamaan uuden keittiön asiakkaalle alle kuukaudessa, kun se useimmiten vie vähintään kaksi kertaa pidemmän ajan”, lupaa Maronen.

Oululainen Pasi Maronen ryhtyy luotsaamaan Pekurin kauppakorttelin uutta keittiökalustemyymälää.

Mukana ympäristöystävällisyys

Vuonna 1983 perustettu Kvik on luonut jo lähes 40 vuoden ajan designkeittiöitä, joissa muotoilu ja toiminnallisuus muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Seuraavaksi yritys haluaa tulla johtavaksi keittiöbrändiksi myös ympäristöystävällisyydessä.

Kvikillä on selkeä päämäärä kasvattaa nopeasti kierrätysmateriaalien osuutta kaikissa tuotteissaan sekä edistää kierrätysmateriaalien käyttöä keittiöteollisuudessa. Syyskuussa 2021 yritys ottaa seuraavan harppauksen vastuullisuustyössä esitellessään keittiökonseptin, joka koostuu jo 40-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista.

Vuoden 2022 loppuun mennessä konseptin kierrätysmateriaalien osuus on nostettu vähintään 57 prosenttiin. Osa materiaaleista on  valmistettu kierrätetyistä pet-pulloista tai tammiviilusta sekä uudenlaisesta, kierrätetystä mdf-levystä.

”Haluamme valmistaa tuotteita materiaaleista, joita voidaan käyttää myös huomenna. Materiaali, jota ei voida käyttää uudelleen, ei ole meille enää vaihtoehto, Kvikin Category Management & Design -yksikön johtaja Claus Johnsen sanoo.

Uusia myymälöitä suunnitteilla

Kvik-keittiömyymälöitä on nyt viidessä kaupungissa: Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella ja Turussa; Oulun myymälä on kuudes.

”Mielessämme on jo useita kaupunkeja, jonne uuden Kvik-myymälän voisi avata. Samalla etsimme myös aktiivisesti uusi franchising-yrittäjiä”, Kvik Suomen uusi maajohtaja Katja Juola kertoo.

Perinteisen kasvokkain myymälässä tapahtuvan tapaamisen lisäksi asiakas voi varata videokokouksen yhdessä Kvikin keittiöasiantuntijoiden kanssa. Tulevaisuudessa asiakkaat voivat varata myös Kvik Home -kotikäynnin.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun ydinkeskustan Pekurin kauppakorttelin myymälävalikoima laajenee. Kuva: Kvik

Lue myös