Siirry suoraan sisältöön

Palikoista kiinnostuneiden oma Lego-tapahtumakiertue pysähtyy myös Ouluun

15.9.2022

Koronatauon jälkeen saapuu myös Ouluun Lego-tuotteiden myyntiin erikoistuneen Pii Poo Oyn järjestämä kaksipäiväinen perhetapahtuma 17.- 18. syyskuuta. Rakennuspalikoista kiinnostuneilla on tuolloin paljon nähtävää Oulun tapahtumakeskus Tullisalissa.

Pii Poo Oy:n kaksipäiväinen Lego-tapahtuma palaa Ouluun kolmen vuoden tauon jälkeen. Paikalle odotetaan 17.- 18. syyskuuta viikonlopun aikana yli 3 000 kävijää. Vuonna 2019 samaisessa tapahtumassa Tullisalissa vieraili 3 700 kävijää.

Tapahtumassa on esillä muun muassa suuria yksityisten harrastajien paikalle tuomia näyttelyitä, erilaisia rakentelupisteitä sekä myymälä. Tapahtumassa voi tavata ja kuvauttaa itsensä myös elävän Lego-hahmon kanssa. Tapahtumaan on pääsymaksu.

Pii Poo Oy on järjestänyt Lego-rakennustapahtumia vuodesta 2009 lähtien. Tapahtuma on ensimmäinen Legotapahtuma Suomessa koronapandemian aiheuttaman tapahtumasulun jälkeen.

Tapahtuman järjestäjä on Lego-palveluiden tuottamiseen, tapahtumien järjestämiseen ja tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Pii Poolla on kivijalkamyymälä Helsingissä sekä verkkokauppa Ilmajoella.

Tapahtuma avoinna: la 17.9. klo 10-17, su 18.9. klo 10-16, Tapahtumakeskus Tullisalissa, Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu. Tilaisuuteen pääsymaksu. Lisätietoja tästä linkistä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tunnelmia rakennustapahtumasta Helsingin messukeskuksesta vuodelta 2018, jolloin tapahtumassa vieraili yhteensä 13 500 näyttelyvierasta. Kuva: Tuomo Ranto/Pii Poo Oy

Lue myös

Lue lisää aiheesta