Siirry suoraan sisältöön

Painin maailmanmestari Petra Olli Pyrinnön vieraana kouluvierailulle Ouluun

13.9.2022

Oulun Pyrintö saa tällä viikolla vieraakseen painin maailmanmestarin ja EM-voittajan Petra Ollin. Olli vierailee keskiviikkona 14. syyskuuta Kastellin koululla sekä illalla Ouluhallissa.

Keskiviikkona 14. syyskuuta Oulun Pyrintö saa Ouluun vieraakseen painin maailmanmestarin, Euroopan mestarin ja ammattivalmentajan Petra Ollin.

Luvassa on kouluvierailu Kastellin kouluun ja avoimia kokeiluharjoituksia sekä illan päätteeksi alueen tyttö- ja naispainijoiden yhteisharjoitus Ouluhallilla.

Petra Olli kertoo koululaisille oman tarinansa, jonka jälkeen Kastellin koululaisilla on mahdollisuus kouluajan ulkopuolella Ouluhallin kokeiluharjoitukseen.

Keskiviikkoiltana on Ouluhallin kamppailusalissa kaikille avoin Petra Ollin luento painista ja sopivuudesta tytöille ja naisille kello 17 alkaen. Sen jälkeen on kokeiluharjoitus kaikille kiinnostuneille sekä painiharjoitus alueen tyttö- ja naispainijoille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Painija Petra Olli luennoin esimerkiksi lajin sopivuudesta tytöille ja naisille. Kuva: Oulun Pyrintö

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta