Siirry suoraan sisältöön

Päätösjuhla kruunaa varhaiskasvatuksen 120-vuotisjuhlavuoden – tule mukaan suoraan lähetykseen kello 12

3.11.2021

Oulun varhaiskasvatuksessa on vietetty koko tämä vuosi 120-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden avulla on tehty monin tavoin näkyväksi oululaisen varhaiskasvatuksen toimintaa ennen ja nyt, ja etenkin juhlistettu sitä arvokasta työtä, jota tehdään oululaisten lasten ja perheiden hyväksi. Juhlavuosi huipentuu päätösjuhlaan keskiviikkona 3. marraskuuta kello 12. Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhliin!

Juhlahumuun kutsutaan mukaan kaikki oululaiset päiväkodit ja perhepäivähoitajat lapsineen, samoin kotihoidossa olevat lapset huoltajineen ja ihan kaikki oululaiset. Voit seurata juhlaa suorana lähetyksenä Mun Oulun kautta. Ennakkolähetys alkaa 11.30.

Oulun varhaiskasvatuksen 120-juhlavuoden päätösjuhlan ohjelma keskiviikkona 3. marraskuuta 11.2021 kello 12-13.30:

Tilaisuuden avaus ja tervetulosanat: Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä

Valtakunnallinen videotervehdys: opetusministeri Li Andersson

Juhlapuhe: kasvatustieteen professori Kristiina Kumpulainen

Opetushallituksen, Oulun yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan, Nuorten Ystävät ry:n ja huoltajan onnittelutervehdykset

Lisäksi muuta mukavaa ohjelmaa, muun muassa musiikkiesityksiä, videotervehdyksiä ja palkitsemisia. Tervetuloa mukaan!

Tänä vuonna on Mun Oulussa julkaistu juhlavuoden kunniaksi lukuisia uutisia oululaisesta varhaiskasvatuksesta. Kaikki uutiset löytyvät helposti koottuna joko klikkaamalla Mun Oulun etusivulta löytyvää Oulun varhaiskasvatuksen juhlavuosi -logoa tai osoitteesta: www.munoulu.fi/varhaiskasvatus120v

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta