Siirry suoraan sisältöön

Oulusta pääsee Skibussilla Syötteelle myös lauantaisin

3.12.2021

Saaga Travelin Skibus liikennöi Syötteelle lauantaisin talvikauden ajan. Ensimmäinen vuoro ajetaan 4. joulukuuta, ja sitä seuraavat joulun jälkeisellä viikolla tiistaina, torstaina ja lauantaina, minkä jälkeen Skibus ajaa joka lauantai laskettelukauden loppuun asti. Myös hiihtolomaviikolla on lisävuoroja.

Tänä vuonna Syötteen Skibus toteutetaan takuulähtönä, ilman minimiosallistujamäärää. Lippu tulee ostaa lähtöä edeltävänä iltana kello 18.00 mennessä. Menopaluulipun hinta on 22 euroa. Matkakaupasta voi ostaa myös Hiihtokeskus Iso-Syötteen hissilipun ja vuokravälineet.

Laskettelun ja lautailun lisäksi Syötteellä on hyvät mahdollisuudet moniin muihinkin talvisiin aktiviteetteihin: maastohiihtoon, talvipyöräilyyn, lumi- ja liukulumikenkäilyyn sekä moottorikelkkailuun. Alueella on laaja  reittiverkosto, useita välinevuokraamoja ja hyvä ravintolatarjonta.

Oulun lisäksi Skibussin kyytiin voi nousta Limingasta, Kempeleestä ja Kuusamontien varresta.

Lisätietoja ja aikataulut tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Skibussilla pääsee helposti päiväretkelle Syötteelle ilman omaa autoa ja että Syötteellä voi laskettelun lisäksi harrastaa monia muitakin aktiviteetteja. Kuva: Syötteen Matkailuyhdistys

Lue myös

Lue lisää aiheesta