Siirry suoraan sisältöön

Oulunsalon Varjakassa järjestetään sunnuntaina uusi lastenfestivaali

3.9.2022

Upouusi lastenfestivaali Varjakan taikaa! järjestetään osana Oulun päivien ohjelmaa. Tarjolla on muun muassa satuja, poniajelua, pihajoogaa, keppihevoskisailua ja tarinarastiseikkailu.

Oulunsalon Varjakassa järjestetään ensimmäistä kertaa sunnuntaina Varjakan taikaa! -lastenfestivaali. Sadun- ja seikkailuntäyteinen koko perheen juhla on osa Oulun päivien ohjelmistoa, ja sen aikana Warjakka Bed & Breakfastin pihapiiristä löytyy muun muassa sadunlukuhetkiä, aarteenmetsästystä, poniajelua, Hissu Hiiren pihajoogaa perheille sekä keppihevoskisailua. Myös kirppisostoksia voi tehdä.

Tapahtumassa on tarjolla myös tarinarastiseikkailu, jossa lapsisankarit pääsevät ratkomaan tehtäviä satuhahmojen opastamina, ja oppimaan samalla vähän uutta esimerkiksi suomalaisesta saunaperinteestä, metsänväestä ja erätaidoista. LC Salottaret emännöivät kahviota, jonka tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen.

Tapahtuman järjestävät Warjakka B & B ja Saagasi Events yhteistyössä Warjakkalaiset ry:n, Oulunsalon kalastajainseura ry:n, LC Oulunsalo Salotarten ja Oulunsalon apteekin kanssa.

Varjakan taikaa! -lastenfestivaali sunnuntaina 4.9.2022 Klo 11–16 osoitteessa Harjapäänkuja 33, 90470 Varjakka. Tapahtuman tarkempi ohjelma: https://www.saagasi.fi/varjakantaikaa/

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Varjakan taikaa! on uusi lastentapahtuma Oulunsalossa. Kuva: Varjakan taikaa!

Lue myös

Lue lisää aiheesta