Siirry suoraan sisältöön

Oulunsalon Pitkäkankaan koulusta 30 henkilöä asetettu karanteeniin

30.10.2020

Oulussa uusia tartuntoja on tällä viikolla torstain 29.10. alkuiltaan mennessä ilmennyt yhteensä 45 kappaletta, joukkoaltistumisia on 9 ja altistuneita on asetettu karanteeniin yhteensä yli 200.

Oulunsalossa Pitkäkankaan koulussa on todettu koronatartunta ja 30 altistunutta henkilöä on asetettu karanteeniin.

Jokaiseen altistuneeseen tai hänen huoltajaansa ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Tartuntatautilääkärin asettama karanteeni kestää 10 päivää. Karanteenia tulee noudattaa, eikä silloin voi esimerkiksi käydä kaupassa tai tavata muita kuin omia perheenjäseniä.

Karanteenissa olevan oireettoman henkilön perheenjäsenet voivat elää normaalisti. Jos karanteenissa oleva henkilö saa koronaan viittaavia oireita, hänen tulee hakeutua näytteenottoon. Tällöin perheenjäsenten on hyvä jäädä kotiin odottamaan testituloksen valmistumista.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulunsalon koronavastaanotto.
Oulussa on kuluvan viikon aikana asetettu karanteeniin yhteensä yli 200 henkilöä. Kuvassa Oulunsalon koronavastaantotto. Kuva: Sanna Krook.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta