Siirry suoraan sisältöön

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali alkaa tänään

6.8.2020

Oulunsalo Soi aloittaa tänään Oulun juhlaviikkojen koko elokuun kestävän ohjelmiston.

Tänään torstaina alkaa yksi kesän ensimmäisistä, oululaisista festivaaleista, Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali. Festivaalin avaa 6. elokuuta järjestettävä Kisällien lounaskonsertti kello 12 ravintola Vänmannissa ja Oulunsalo-talolla vietetään iltamia kaikkien festivaaliesiintyjien viihdyttävässä seurassa kello 19. 

Festivaali on tapojensa mukaan monipuolinen ja monitaiteellinen. Ohjelmistossa on kamarimusiikin lisäksi niin kuvataidetta, teatteria kuin sanataidettakin. Festivaalijärjestelyissä on huomioitu riittävä väljyys ja konsertit esitetään ilman väliaikoja, jotta festivaalille olisi mahdollisimman turvallista tulla.

Festivaalilla esiintyvät Kreeta-Maria Kentala, viulu, Andrew Lawrence-King, harppu, Virpi Räisänen, laulu ja viulu, Virve Räisänen, piano, Meri-Lapin jousikvartetti, Perämeren pelimannit, Kaija Pakarinen, näyttelijä, Lea Pekkala, sello. Festivaalin vuoden kuvataiteilija on Seija Ulkuniemi.

Liput ovat myynnissä ennakkoon Ticketmasterissa, Oulu10-palvelupisteissä ja Valveen lippumyymälässä. Oulunsalo Soi on osa Oulun juhlaviikkoja ja sen tuottaa Oulun kulttuuritapahtumayhdistys ry.

 Koko ohjelma: https://www.oulunsalosoi.fi/2020/ohjelma/

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Herkkä ja lämminhenkinen Oulunsalo Soi -festivaali käynnistyy tänään. Kuva viime vuodelta/Iina Tauriainen.

Lue myös

Lue lisää aiheesta