Siirry suoraan sisältöön

Oulun yliopisto ja Oamk tarjoavat opiskelupaikkoja ukrainalaisille ensi syksynä

20.5.2022

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu osoittavat tukensa ukrainalaisille tarjoamalla opiskelumahdollisuuksia Ukrainasta pakeneville korkeakouluopiskelijoille.

Opiskelijat voivat hakea EU:n rahoittamia Erasmus-vaihtopaikkoja syksylle 2022. Korkeakoulut huolehtivat liikkuvuusjärjestelyistä ja myöntävät Erasmus+ -apurahoja niihin oikeutetuille opiskelijoille.

Opiskelupaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Oulun yliopistossa haettavia paikkoja on noin 20, ja avoimia ohjelmia on kaikkiaan neljässä tiedekunnassa. Oamkissa haettavia opiskelupaikkoja on muun muassa sote- ja it-alan tutkinto-ohjelmissa, ja vapaita paikkoja on noin 10.

Kiinnostuneet hakijat voivat olla korkeakouluihin yhteydessä sähköpostitse. Lisätietoja on saatavilla korkeakoulujen verkkosivuilla. Haku päättyy 27. toukokuuta.

More information in English:

Oulu university, Ukrainian studies

Oamk, Ukrainian studies

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Haku ukrainalaisille suunnattujen opintojen piiriin päättyy jo 27. toukokuuta. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta