Siirry suoraan sisältöön

Oulun vauvauinti- ja perheuintiryhmiin syksylle ilmoittautuminen alkaa jo kesä-heinäkuun aikana

16.6.2023

Oulun uimahallissa Raksilassa sekä Vesi-Jatulissa Haukiputaalla alkaa uusia vauvauinti- ja perheuintiryhmiä syksyllä. Vesijatuliin voi ilmoittautua jo nyt, mutta Raksilan ilmoittautuminen avautuu vasta heinäkuun lopulla.

 Vauvauintien aloittamisikä on 3–6 kuukautta sekä vähintään 5 kilogramman paino. Vauvauinnin aloittavien ollessa tuon ikäisiä kaikki pystyvät todennäköisimmin jatkamaan suunnitellusti ryhmän loppuun saakka. Vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille tarjotaan perheuintiryhmiä.

Vesi-Jatulissa uusiin vauva- ja perheuintiryhmiin ilmoittautuminen alkoi jo keskiviikkona 14. kesäkuuta kello 8.00. Ryhmät on nähtävillä ilmoittautumisjärjestelmässä. Elokuussa aloittaa kaksi vauvauintiryhmää, yksi sisarusryhmä ja 1–2-vuotiaiden perheuintiryhmä. Ryhmät pidetään torstaisin.

Raksilan haku heinäkuussa

Raksilassa pidettäviin uusiin keskiviikon ja lauantain vauvauintiryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 24. heinäkuuta kello 8.  Sunnuntaisin pidettäviin yli 1-vuotiaiden perheuintiryhmiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 25. heinäkuuta kello 8. Lisäksi sekä vauva- että perheuintiin on muutama paikka sisarusryhmiin.

Vauvauimareiden tulee osallistua vauvauinti-infoon ennen ryhmien alkua. Tarkat tiedot paikasta lähetetään osallistujille erikseen, ajankohta on ilmoitettu ilmoittautumisjärjestelmässä lisätietoja kohdassa.

Vauvaryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/oulu.

Ilmoita ryhmään lapsesi hänen omilla tiedoillaan. Vauvauintiin pääsee aikuisten uintimaksulla. Maksua ei suoriteta netissä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Syksyn vauvauintiryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu jo kesän aikana. Kuvituskuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta