Siirry suoraan sisältöön

Oulun Valistustalorahaston avustusten 2021 hakuaika on meneillään

2.3.2021

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden hallinnoima Valistustalorahaston avustusten hakuaika on alkanut 1. maaliskuuta. Hakemusten jättöaika päättyy 26. maaliskuuta.

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden hallinnoima rahasto tukee apurahoillaan Oulun kulttuurielämää. Apurahoja voidaan myöntää taiteen ja kulttuurin eri aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille.

Apurahoja kohdennetaan ensi sijassa taiteelliseen työskentelyyn, taideteoksiin ja taiteellisiin produktioihin. Yhtenä esimerkkinä voidaan mainita käsikirjoittaminen, joka on noussut entistä merkittävämpään asemaan taiteellisen luomisen muotona.

Apurahoilla halutaan tukea myös tarinoiden tai tuotantojen alkuvaiheen kehittelytyötä muun muassa av- ja elokuvatuotantojen, tapahtumien tai immersiivisten taideteosten luomiseksi. Haettava avustus voi kattaa esimerkiksi 1-2 kuukauden työskentelyn joko itsenäisesti tai yhteistyössä tuottajan kanssa.

Ehdotuksen apurahoista valmistelee työryhmä ja valintaa ohjaavat sivistys- ja kulttuurilautakunnan valtuustokaudeksi hyväksymät apurahaperiaatteet. Yhteyshenkilönä on kulttuurijohtaja Samu Forsblom ja apurahoista päättää sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä.

Lisätietoja tästä linkistä

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Valistustalorahaston avustuksia on aikaa hakea neljä viikkoa. Kuva: Mun Oulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta