Siirry suoraan sisältöön

Oulun Valistustalorahaston apurahojen hakuaika meneillään – hakemuksia otetaan vastaan maaliskuun loppuun

8.3.2023

Kulttuuritoimijoille suunnattu Oulun Valistustalorahaston avustusten hakuaika on parhaillaan meneillään ja hakemuksia otetaan vastaan maaliskuun loppuun asti.

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden hallinnoima rahasto tukee apurahoillaan Oulun kulttuurielämää. Apurahoja voidaan myöntää taiteen ja kulttuurin eri aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille.

Avustuksilla tuetaan esimerkiksi taiteellista työskentelyä, tuotantokustannuksia. Tuotantojen tai teosten alkuvaiheen kehittelyä, esimerkiksi käsikirjoittamista, idean tai konseptin kehittämistä. Avustuksilla voidaan tukea myös yksittäisen henkilön tai työryhmän kansainvälisen verkostoitumisen, esiintymisen tai näyttelyn matkakuluja.

Hakemukset liitteineen toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti. Hakemukset arvioi asiantuntijaryhmä, jonka kokonaisarvioinnin perusteella päätöksen tekee kulttuuri- ja sivistysjohtaja. Lisätietoja antaa kulttuurijohtaja Sami Ylisaari, 040 668 3578, sami.ylisaari@ouka.fi.

Hakemuspohja löytyy Oulun kaupungin verkkosivuilta tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Avustuksilla tuetaan esimerkiksi taiteellista työskentelyä ja tuotantokustannuksia. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta