Siirry suoraan sisältöön

Oulun uusi henkilöstöjohtaja Tuomas Halonen löytyi omasta organisaatiosta

3.10.2022

Oulun kaupunginhallitus valitsi maanantain kokouksessaan Tuomas Halosen kaupungin uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Hän työskentelee tällä hetkellä henkilöstöpäällikkönä kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa.

Kesällä hakuun pantua henkilöstöjohtajan virkaa haki kaikkiaan 12 henkilöä. Kaupunginhallituksen haastatteluryhmä haastatteli elokuun lopussa heistä kolme hakijaa, ja soveltuvuusarviointiin päätettiin kutsua henkilöstöpäällikkö, kauppatieteiden maisteri Tuomas Halonen Oulusta sekä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin henkilöstöjohtaja Kari Jokinen Seinäjoelta.

Kaupunginhallitus piti Halosta kokemuksensa, osaamisensa sekä suoritettujen haastattelujen ja soveltuvuusarvioinnin tulosten perusteella kokonaisuutena arvioiden soveltuvimpana henkilöstöjohtajan virkaan.

Henkilöstöjohtaja vastaa Oulun kaupungin strategisesta henkilöstöjohtamisesta, sen kehittämisestä ja linjauksista. Hänen vastuulleen kuuluvat muun muassa työhyvinvointi- ja työsuhdeasiat sekä riskienhallinta.

Kaupungin henkilöstöjohtajan virka tuli avoimeksi Ville Urposen irtisanouduttua tehtävästä toukokuussa. Palvelussuhdepäällikkö Mauri Mikkola on hoitanut henkilöstöjohtajan virkaa hakuprosessin aikana.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tuomas Halonen on Oulun uusi henkilöstöjohtaja. Kuvat: Tuomas Halosen kotialbumi & Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta