Siirry suoraan sisältöön

Oulun teatterin ovet pysyvät helmikuun kiinni

3.2.2021

Oulun teatteri on päättänyt perua kaikki helmikuun esityksensä. Päätös perustuu Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston suositukseen olla järjestämättä erilaisia yleisötilaisuuksia 28. helmikuuta saakka.

Oulun teatterin kevään esityskalenteria on jouduttu suunnittelemaan uudestaan.

Muun muassa Tahto-näytelmän ensi-ilta on siirretty maaliskuulle. Jäniksen vuosi -näytelmän ensi-ilta siirretään puolestaan syksylle 2021. Peruuntuneille vierailuesityksille pyrimme löytämään uudet esitysajat myöhempään ajankohtaan.

”Olemme toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilasen kanssa todella pahoillamme siitä epävarmuudesta ja vaivasta, jota lyhyellä varoitusajalla tulevat rajoitukset Oulun teatterin rakkaille katsojille aiheuttavat”, kertoo teatterin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio.

”Toivomme, että tilanne on maaliskuussa parantunut niin, että saamme tulevat produktiomme Tahto ja Poikani joka katosi ensi-iltaan maaliskuussa. Jäniksen vuoden ensi-ilta siirtyy syksyyn. Esittämisen ja yleisön kohtaamisen nälkä kasvaa koko ajan, ja olemme ilolla teitä vastassa kun teatteriesitykset saavat jälleen jatkua”, lisää Lehmuskallio.

”Toivomme, että pääsemme pian taas esittämään yleisöille ja haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi turvajärjestelyin toteutettuihin esityksiin, heti kun tilanne sen sallii”, hän sanoo.

Peruuntuneiden esitysten liput voidaan vaihtaa joko arvolippuun tai rahaksi. Lippujen vaihdot tulee tehdä 15.5.2021 mennessä. Lisätietoa lippupalautuksista ja vaihdoista löytyy nettisivuiltamme teatteri.ouka.fi/arvolippu

Oulun teatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Oulun teatterikin on joutunut koronatilanteen takia siirtämään jälleen esityksiään. Kuva: Oulun teatteri.

Lue myös

Lue lisää aiheesta