Siirry suoraan sisältöön

Oulun Taiteilijaseuran kaikki tilat täynnä taidetta - mukana satoja teoksia

6.4.2021

Oulun Taiteilijaseuran taidemyyntitapahtuma valtaa kolmen viikon ajaksi seuran kaikki näyttelytilat ja ARTo Taidelainaamo ja -myymälän lattiasta kattoon muun muassa maalauksilla, veistoksilla, grafiikalla ja valokuvilla. Tapahtumaan osallistuu 66 Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kuvataiteilijaa. Esillä on satojen teosten valikoima.

Suuren suosion saavuttanut tapahtuma järjestetään nyt neljännen kerran. Näyttely on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä näin laajasti teoksia alueen taiteilijoilta yhdellä kertaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Teokset voi ostaa tai lainata heti mukaan.

Oulun Taiteilijaseura -63 ry. haluaa taidemyyntinäyttelyllä ja lainaamotoiminnallaan madaltaa kynnystä taiteen ostamiseen sekä esitellä laajan kirjon teoksia alueen taiteilijoilta. Taidelainaus on edullinen ja helppo tapa hankkia taidetta kotiin, huokealla kuukausierämaksulla voi ostaa taidetta omakseen. Teoslainaamisen etuna on mahdollisuus sovittaa taulua kotiin ennen lopullista ostopäätöstä. Taidetta voi lainata myös lyhytaikaiseen käyttöön.

Tapahtuman järjestävä Oulun Taiteilijaseura -63 ry. on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun visuaalisen alan taiteilijoiden etujärjestö, jonka kotipaikka on Oulussa. Yhdistys järjestää näyttelytoimintaa Galleria 5:ssä , ARTtilassa ja Pimentossa sekä välittää jäsentaiteilijoiden teoksia ARTo Taidelainaamo ja -myymälässä.

Oulun Taiteilijaseura 63 ry:n taidemyyntitapahtuma 7.-25. huhtkuuuta, Galleria 5, ARTo Taidelainaamo-myymälä, ARTtila ja Pimento osoitteessa Hallituskatu 5.

Talo täynnä taidetta- tapahtuman taiteilijat:

Arffman Anni

Autio Kirsi

Elo Kaija

Erkkilä Janne

Harju Liisa

Havaste-Ukkola Irina

Heikkilä Kaisu

Heikkinen Jaakko

Heikkinen Kaisa

Heikkinen Sirpa

Heinonen Saara

Helisten Helena

Hentunen Pia

Hinkula Kaija

Holopainen Hanna

Homanen Pekka

Huhtamaa Johanna

Huhtela Sanna

Hukkanen Jussi

Iskulehto Toni,

Jäälinoja Mari

Kaikkonen Helena

Kangasmaa Tuomo

Kantanen Maija

Kesti Heidi,

Kiiskinen Ulla

Kinnunen Anni

Kivijärvi Ilona

Kokko Jaana

Kontio Riikka

Korhonen Tuulikki

Kurikka Anja

Kähkönen Urho

Laaja Johanna

Laakkonen Maria

Leinonen Kati

Lempeä Pirjo

Leskelä Esa

Maanvalo Maria

Manninen Sanna

Markus Maria

Mas Christelle

Moilanen Riitta

Mukari Minna

Myllykangas Moosa

Niemitalo Mervi

Nissinen Anja

Nurminen Kalle

Pétursdóttir Johanna

Pihlajaniemi Aini

Pullinen Taru-Carita

Pussila Päivi

Pöykkö Johanna

Reskalenko Vasili

Schroderus Hanna

Seppälä Tiina

Siekkinen Markku

Ståhle Aulikki

Suvanto Reeta

Södö Kari

Takanen Marjut

Toivainen Heidi

Tornberg Markus

Tuohimaa Elisa

Törhönen Raimo

Vanhatapio Maija

Vehkaperä Tiina

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Taiteilijaseura järjestää neljännen kerran ainutlaatuisen tavan tutustua ja hankkia taidetta. Kuva: Oulun taiteilijaseura

Lue myös

Lue lisää aiheesta