Siirry suoraan sisältöön

Oulun seudun vuoden yrittäjänaiseksi on valittu Jenni Ahopelto

18.11.2020

Vuoden yrittäjänaisen tittelin annetaan henkilölle, joka edustaa erityistä luovuutta, suunnitelmallisuutta ja määrätietoista yrityksen hoitoa tai toiminnan kehittämistä. Vuoden 2020 Oulun seudun yrittäjänaiseksi on valittu Jenni Ahopelto.

”Jenni Ahopelto on rohkea yrittäjä, joka omalla toiminnallaan on näyttänyt toteen sen, että yritysidean tulee olla joustava.”, toteaa Oulun seudun yrittäjänaisten puheenjohtaja Annukka Kääriäinen.

Ahopelto on perustanut ErgonoVita Oy:n keväällä 2015. Yrityksen pääpainona oli tuolloin nukkumisergonomia, ja sen ympärille kuuluvat tuotteet. Tuolloin kengät olivat vain sivujuonne.

”Liikeideani, jolla lähdin tuolloin liikkeelle, on muuttunut siis lähes kokonaan. Tuolloin en osannut ajatellakaan, että minusta tulisi täysipäiväinen kenkäkauppias”, kertoo Ahopelto.

Ahopelto teki alkuvuodesta 2017 suunnanmuutoksen, jolla todennäköisesti sai pidettyä kivijalkamyymälän ovet avoinna Hallituskadulla.

”Tässä hetkessä, kun katson yrittäjäntaivaltani taaksepäin, on se ollut täynnä paljon työntäyteisiä päiviä. Taival pitää myös sisällään uuden oppimista, ajatustavan muuttamista, kasvamista ihmisenä ja mahtavien ihmisten kohtaamisia.”

Oulun seudun yrittäjänaiset ry ajaa naisyrittäjien etuja ja järjestää jäsenilleen räätälöityä koulutusta. Yhdistys auttaa verkostoitumaan ja parantaa jäsentensä hyvinvointia.

Jenni Ahopelto
Ahopelto on koulutukseltaan fysioterapeutti. Kuva: Noora Slotte Studio P.S.V.

Lue myös

Lue lisää aiheesta