Siirry suoraan sisältöön

Oulun poliisi tavattavissa virtuaalijatkoilla

25.8.2020

Lauantaina 29.8. vietetään valtakunnallista Poliisin Päivää ensimmäisen kerran virtuaalisena. Ohjelmistossa on katsaus poliisin työhön eri puolilla Suomea. Nettilähetyksessä ovat mukana muun muassa sisäministeri Maria Ohisalo, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen ja TV:stä tuttuja poliiseja.

- Poliisin päivän tavoitteena on edistää poliisin paikallista, kasvollista näkymistä ja vuorovaikutusta kansalaisten kanssa. Tänä vuonna se tapahtuu poikkeuksellisesti kokonaan virtuaalisena. Virtuaalisuuden lisäksi uutena elementtinä on myös viittomakielisten huomioiminen, kertoo Poliisin päivän monivuotinen järjestäjä, koulupoliisi, ylikonstaapeli Merja Rasinkangas.

Valtakunnallisen lähetyksen jälkeen Oulun poliisilaitos järjestää ”Poliisin päivän jatkot”. Oulun poliisin livelähetykset on seurattavissa Instagramissa ja Facebookissa klo 13 alkaen noin tunnin ajan. Jatkoilla ovat mukana rikosylikomisario, koulupoliisit, nettipoliisi, liikenteen asiantuntija, harvapartioinnin asiantuntija ja rikospoliisi.

Valtakunnallisen lähetyksen tiedot löytyvät verkosta www.poliisinpaiva.fi Lähetys on klo 10-13.

Poliisiauto
Oulun poliisin livelähetykset on seurattavissa Instagramissa ja Facebookissa. Kuva: Sanna Krook.

Lue myös