Siirry suoraan sisältöön

Oulun Omahoidon koronanäytteenoton nettivarausten aukioloja laajennetaan

25.9.2020

Oulun kaupungin terveydenhuollon Omahoidon nettiajanvaraus koronanäytteenottoon laajenee ensi sunnuntaista alkaen.

Oulun Omahoidon koronanäytteenoton nettiajanvaraus avautuu ensi sunnuntaista eli 27. syyskuuta lähtien seuraavalle päivälle jo kello 21 alkaen.

Jatkossa ajan voi siis varata myös sunnuntaisin, arkipäivää edeltävänä iltana, joko itselleen tai lapselleen. Aikaisemmin ajat olivat varattavissa kello 24 lähtien.

Aikojen avautuminen klo 21 koskee Omahoidon kaikkia päivystysnettiajanvarauksia, joita ovat tällä hetkellä koronanäytteenoton ajanvaraukset Drive-in-testauspisteelle sekä koronavastaanotoille.

Huolehdi varotoimista edelleen

Vaikka koronatilanne Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on säilynyt rauhallisena, ihmisiä kehotetaan hakeutumaan testiin oireiden ilmettyä.

Edelleen jokaisen tulee huolehtia turvaväleistä, käsien pesusta ja käsihuuhteen käytöstä. THL:n aiemmin joukkoliikenteeseen antama maskisuositus on voimassa myös koko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Myös ikäihmisiä ja riskiryhmiä on suojeltava edelleen, ja vierailut hoitolaitoksiin on tehtävä vain terveenä.

Sairaanhoitopiirin alueella Pohjois-Pohjanmaalla on edellisen seitsemän päivän aikana todettu neljä uutta tapausta. Taudin ilmaantuvuus alueella on yksi sataatuhatta asukasta kohti.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Korona-ajanvaraukseen voi jatkossa varata ajan aikaisemmin myös sunnuntaisin.

Lue myös

Lue lisää aiheesta