Siirry suoraan sisältöön

Oulun Nuorkauppakamari palkittiin toiminnastaan parhaana Suomessa

20.4.2021

Oulun Nuorkauppakamari palkittiin viime viikonloppuna Suomen parhaasta nuorkauppakamaritoiminnasta Suomen Nuorkauppakamareiden palkintogaalassa. Koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestettiin verkossa.

Lisäksi Oulun Nuorkauppakamarin viime vuoden puheenjohtaja Ulla Pirkola palkittiin parhaana puheenjohtajana.

”Tämä on tärkeä tunnustus pohjoissuomalaiselle nuorkauppakamaritoiminnalle yleisesti. Viime vuonna teimme hartiavoimin töitä yhä elinvoimaisemman Oulun eteen, ja tarjosimme jäsenistöllemme kehittymisen paikkoja projektien ja koulutusten kautta”, Pirkola kertoo.

”Kukaan ei tee mitään juttuja tässä järjestössä yksin, vaan myös henkilökohtaisissa palkinnoissa tärkeä rooli on yhteistyöllä ja jokaisen jäsenen panoksella”, toteaa palkittu Pirkola.

Oulun Nuorkauppakamari tunnetaan Oulun talousalueella muun muassa Liikukko Nää? -liikuntatapahtumasta, Nuuttipukki -hyväntekeväisyystempauksesta ja lukuisista kaupungin elinvoimaisuutta edistävistä projekteista.

”Parhaillaan jäsenistömme suunnittelee Live Oulu -popup-tapahtumaa yhdessä Business Oulun kanssa, Arvoseminaaria yhdessä Oulun Kauppaklubin kanssa sekä aluevaalikokousta kaikille itä- ja pohjois-Suomen nuorkauppakamarilaisille”, kertoo kamarin tämän vuoden puheenjohtaja Arto Tanskanen.

Oulun Nuorkauppakamari on yksi Pohjois- ja Itä-Suomen vanhimpia ja suurimpia nuorkauppakamareita. Nuorkauppakamaritoiminta on alle 40-vuotiaiden aktiivisten nuorten järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen kehittymis-, johtamis- ja kansainvälistymismahdollisuuksia. Seuraava kamarin jäsenhaku aukeaa loppukesällä.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Nuorkauppakamari koostuu koejäsenistä sekä senaattoreista, lisäksi kamarin ympärillä on yli 100 vaikuttajan verkosto.

Liittyvät sisällöt

Lue myös