Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki uudistaa verkkosivunsa – kokeile uutta ouka.fi-sivustoa ja anna palautetta

30.8.2023

Ouka.fi-verkkosivut uudistetaan vuoden 2023 loppuun mennessä. Uusista sivuista on julkaistu käyttäjien arvioitavaksi suppea kehitysversio eli beta.

Uuden sivuston suppea kehitysversio löytyy osoitteesta: beta.ouka.fi. Sivuston jokaisella sivulla on alalaidassa palautepainikkeet, joiden kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä sivusta. Toivomme erityisesti palautetta sivujen käytettävyydestä ja sisällön ymmärrettävyydestä.

Kokeilusivusto on sisällöltään vielä hyvin suppea kehitysversio, jossa ei ole mukana kaikkia sivuille tulevia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia ja pääosa sisällöistä puuttuu kokonaan. Sivustolla olevat linkit vievät käyttäjän useissa paikoissa nykyiselle ouka.fi-sivustolle.

Anna palautetta kehittämistyön tueksi

Beta-versioon on tehty vain muutamia suomenkielisiä koesisältöjä muun muassa kirjaston palveluista, ylimmästä päätöksenteosta sekä Oulun Veden palveluista. Voit käydä katsomassa esimerkiksi oman lähikirjastosi sivun ja antaa siitä palautteen sivun alalaidassa olevien painikkeiden avulla.

Betan sisältöä täydennetään ja kehitetään aina sivujen varsinaiseen julkaisuun asti. Beta-versio on julkisena esillä palautteenantoa varten sunnuntaihin 3. syyskuuta 2023 saakka. Toivomme sivujen käyttäjiltä mahdollisimman paljon palautetta kehittämistyön tueksi.

Varsinaiset uudet sivut julkaistaan marraskuussa 2023.

Ajantasainen palvelutieto löytyy nykyisiltä sivuilta osoitteesta www.ouka.fi.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kaupungin uusiutuvista verkkosivuista voi antaa palautetta 3. syyskuuta asti. Kuvituskuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta