Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki tarjoaa sittenkin kesätyöpaikkoja myös kesällä 2020

5.6.2020

Oulun kaupunki palkkaa aiemmasta tiedosta poiketen oululaisia yli 18-vuotiaita opiskelijoita ja lukion tänä keväänä päättäneitä nuoria kesätyöharjoitteluun.

Koronarajoitusten ja kaupungin taloudellisen tilanteen vuoksi kesätyöhön palkattavien määrä on kuitenkin aikaisempia kesiä pienempi.

”Koska koko Oulun kaupungin henkilöstöä koskevia lomautuksia ei toteuteta vuoden 2020 aikana, kesätyöharjoittelijoita voidaan palkata koronarajoitukset huomioiden. Töitä on mahdollista tarjota noin kolmasosalle nuoria aiempiin vuosiin verrattuna”, kertoo palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Kesätyöharjoittelupaikat olivat haussa helmi–maaliskuussa. Kaupungin työpaikoista otetaan yhteyttä niihin keväällä hakemuksensa jättäneisiin nuoriin, joille töitä on tarjolla.

Nuorten työaika on 30 tuntia viikossa, ja kuukauden pestistä maksetaan palkkaa 1100 euroa. Työtehtävät ovat avustavia työtehtäviä. Henkilökunta on päävastuussa työstä ja neuvoo ja perehdyttää nuoria tehtäviin.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Vielä on mahdollista päästä kaupungille kesätyöharjoitteluun. BusinessOulun työllisyyspalveluista löytyy lisätietoja.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta