Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki tarjoaa kolmatta koronarokoteannosta 60 vuotta täyttäneille

26.11.2021

Oulun kaupunki on aloittanut kolmansien koronarokoteannosten antamisen 60 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Rokotteiden jakaminen aloitettiin eilen 25. marraskuuta.

Oulussa kolmannen rokotean­noksen saavat tällä hetkellä 60-vuotiaat ja sitä vanhemmat, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta.

Lisäksi se tarjotaan voimakkaasti immuunipuutteisille. Kolmas rokoteannos voidaan antaa voimakkaasti immuunipuutteisille, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta.

Myös lyhyellä eli alle kuuden viikon annosvälillä rokotteen saaneet naiset ja 30 vuotta täyttäneet miehet, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta, saavat rokotteen.

Kolmas rokote tarjotaan lisäksi lääketieteelliseen riskiryhmään 1 ja riskiryhmään 2 kuuluvat henkilöt, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta.

Jos olet 60-vuotias tai sitä vanhempi tai kuulut lyhyellä annosvälillä rokotteen saaneiden ryhmään, voit saapua rokotettavaksi Limingantullin rokotuspisteen, Nuottasaarentie 5, walk in -linjoille.

Ilman ajanvarausta toimivat walk in -linjat ovat avoinna ma–ti kello 8.30–15.30, ke–to kello 10.30–17.30 ja pe kello 8.30–15.30. Voit myös varata ajan rokotukseen hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen oulu.terveytesi.fi-osoitteen kautta.

Jos olet voimakkaasti immuunipuutteinen tai kuulut lääketieteelliseen riskiryhmään 1 tai 2, varaa rokotusaika puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta numerosta 08 558 41415 ma–to kello 8–16, pe kello 8–15.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nyt yli 60 vuotta täyttäneillä on mahdollisuus hakea kolmas varmisterokote koronavirusta vastaan. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta