Oulun kaupunki: On aihetta kiitoksiin

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Minna Mäki-Heikkilä

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vuoden viimeisessä haastattelussa Laajala, Penttilä ja Mäkitalo luotaavat kuitenkin mennyttä, koronan leimaamaa vuotta, sen haasteita ja erikoisuuksia.

He myös kiittävät oululaisia yrittäjiä ja yrityksiä, yhdistyksiä, kulttuuritoimijoita ja urheiluseuroja sopeutumisesta, luovuudesta ja vastuullisuudesta koronakriisin aikana. 

He kiittävät myös kaupungin työntekijöitä eri sektoreilla. Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut on koronataistelussa eturintamassa, sivistys- ja kulttuuripalveluissa puolestaan otetaan koronataistelun iskut vastaan. Jorma Mäkitalo ja Mika Penttilä nostavat videolla esiin esimerkkejä kaupungin työntekijöistä, jotka koronakriisin myötä joutuivat näillä toimialoilla haastaviin tilanteisiin ja ovat selvinneet niistä hyvin.

Kaupunginjohtaja Päivi Laajala kertoo yhdyskunta- ja ympäristöpalvelujen ja BusinessOulun ponnisteluista poikkeuksellisena aikana. Näiden lisäksi Oulun Digi -liikelaitos ja kaupungin hallinto ansaitsevat kiitokset, niilläkin sektoreilla on kriisin aikana tehty paljon töitä asioiden sujumiseksi.

Ennen muuta Päivi Laajala, Mika Penttilä ja Jorma Mäkitalo haluavat videolla kiittää kaikkia oululaisia jaksamisesta ja venymisestä koronavuoden aikana ja toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta.