Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki lähettää uudenvuoden kunniaksi virtuaalisen juhlalähetyksen

28.12.2020

Oulun kaupunki lähettää uudenvuoden aattona ainutlaatuisen ja ensimmäistä kertaa kaupungin historiassa virtuaalisesti toteutettavan uudenvuoden juhlalähetyksen.

Kaikilla suomalaisilla, oululaisilla ja ihmisillä ympäri maailman on takanaan erityisen raskas vuosi. Yhteiset hetket ovat olleet harvassa, mutta kaipuu ilon ja juhlan pariin on kaikilla.

”Koronasta johtuen emme voi järjestää koko kansan uudenvuoden juhlaa. Nyt räjäytämme virtuaaliraketit uudenvuoden juhlalähetyksessä, joka on tarkoitettu jokaiselle oululaiselle”, sanoo Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Hän toivoo, että oululaiset ottaisivat juhlalähetyksen omakseen ja kannustaa samalla lähettämään uudenvuoden tervehdyksiä luettavaksi lähetyksen aikana niin lähelle kuin kauaksikin.

”Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlalähetys osoitti, että ihmiset voivat kokea yhteyttä myös virtuaalisesti. Haluamme välittää hyvän uudenvuoden toivotukset koko kaupunkiin ja toivoa, että uudesta vuodesta tulee valoisampi”, hän toteaa.

Luvassa musiikkia ja haastatteluja

Juhlalähetyksen juontavat viestintäpäällikkö Annu Höttönen sekä yhteyspäällikkö Karri Oikarinen Oulun kaupungilta.

Luvassa on muun muassa Oulu Sinfonian musiikkia, Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hännisen juhlapuhe, tenori Petrus Schroderuksen Rakastan sinua, elämä -kappale sekä haastatteluja tuomiorovasti Satu Saarisen sekä henkisen kasvun sparraaja Elise Raitakallion kanssa.

Lisäksi lähetyksessä luetaan oululaisten lähettämiä uudenvuoden terveisiä ja toivotuksia.

Lähetyksen voi katsoa 31. joulukuuta 2020 kello 18 osoitteessa munoulu.fi. Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Uudenvuoden ohjelman voi katsoa 31. joulukuuta 2020 kello 18 osoitteessa munoulu.fi. Lähetyksessä luetaan myös oululaisten lähettämiä uudenvuoden tervehdyksiä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta