Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki kysyy turvallisuuteen liittyviä asioita 3000 oululaiselta

14.5.2021

Oulun kaupunki lähestyy 3000 oululaista postitse tai nettilomakkeella, ja tiedustelee turvallisuuteen liittyviä asioita. Kysely lähetetään satunnaisotannalla Digi- ja väestötietoviraston tietojen mukaan.

Vastaajaksi valikoituneet saavat kyselyn postitse ja vastaavat postitse tai nettilomakkeella. Kyselylomake on suomenkielinen, mutta saatekirjeessä on ohjeet ruotsiksi ja englanniksi, miten vastata näillä kielillä netissä.

Samankaltainen Oulun kaupungin turvallisuuskysely on aiemmin järjestetty vuosina 2008, 2010 ja 2011. Turvallisuustrendien selvittämiseksi osa kysymyksistä toistuu aiemmista kyselyistä ja kyselyn tuloksia hyödynnetään Oulun kaupungin turvallisuusohjelman päivittämisessä.

Kysely tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden vaikuttaa turvallisuusasioihin ja toimii kanavana palautteen välittämiseksi turvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen liittyen. Kyselyn tuloksista julkaistava raportti antaa kaikille kaupunkilaisille tietoa turvallisuudesta. Raportin julkaisun alustava ajankohta on syyskuu 2021.

Kyselyn toteuttava Tutkimustie Oy lähettää kyselyn satunnaisotannalla valituille henkilöille toukokuun alkupuolella.

Oulun kaupungin turvallisuusohjelma sekä edellisen kyselyn tulokset on luettavissa tämän linki takana.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Turvallisuuskysely on jo aiemmin järjestetty Oulussa kolme kertaa. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta