Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki kysyy päihteistä

7.12.2020

Juuri avatussa päihdetilannekyselyssä selvitetään oululaisten näkemyksiä päihteistä, tupakasta ja rahapeleistä sekä mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Kyselyllä kartoitetaan kaupungin asukkaiden näkemyksiä rahapeleihin, päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, kuten savukkeet, nuuska ja sähkösavuke sekä mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kaupungin terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä ja ehkäisevässä päihdetyössä. Kyselyn tarkoitus on parantaa ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja toteuttamista Oulussa.

Kyselyyn voi osallistua otakantaa-sivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kyselyyn vastatakseen ei tarvitse kirjautua. Kyselyyn pääsee myös ouka.fi-sivujen kautta.

Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kyselyn tulokset eivät edusta kaikkien Oulun asukkaiden mielipidettä, mutta jokainen näkemys ja idea on arvokas apu ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä. Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lahjakortit kaupunginteatteriin ja Tietomaahan. Päihdekysely sulkeutuu 31. joulukuuta 2020, jonka jälkeen tulokset kerätään yhteen ja julkistetaan sekä arvotaan voittaja.

Kyselyyn pääset tästä linkistä

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kyselyn tulokset eivät edusta kaikkien Oulun asukkaiden mielipidettä, mutta jokainen näkemys ja idea on arvokas apu ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta