Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki kysyy, millaista on oululaisten arki ja elämä - kysely auki toukokuun

10.5.2021

Meneillään on Minun arkeni ja elämäni -kysely, jossa kuntalaisilta, yhdistyksiltä ja järjestöiltä kerätään hyvinvointitietoja. Kysely toteutetaan yhtä aikaa 28 Pohjois-Pohjanmaan kunnassa ja myös Oulun kaupunki haluaa kuulla, millaista oululaisten arki ja elämä on.

Asiaa selvitetään kahden kyselyn kautta. Kuntalaisille on oma kysely, jossa he vastaavat omaan elämäänsä ja hyvinvointiinsa liittyviin kysymyksiin. Järjestöille ja yhdistyksille on oma hyvinvointikyselynsä, jossa järjestötoimijat vastaavat järjestön tai yhdistyksen kohderyhmän elämään ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin.

Kyselyjen kautta etsitään tietoja kahteen tärkeään kysymykseen: millaiseksi oululaiset itse arvioivat oman elämänsä osa-alueet ja mihin elämänsä osa-alueeseen oululaiset itse haluaisivat eniten muutosta?

Kyselyjen kautta saatua kokemustietoa hyödynnetään asukkaiden hyvinvoinnin edistämisessä. Kun tuloksista myöhemmin raportoidaan, varmistetaan, ettei yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa.

Kyselyt ovat auki 10.–28. toukokuuta. Tuloksia käytetään sekä kunnissa että maakunnallisesti. Kyselyn toteuttavat Oulun kaupunki ja sote-uudistusta Pohjois-Pohjanmaalla edistävä POPsote-hanke.

Kysely oululaisille tästä linkistä.

Kysely järjestöille ja yhdistyksille löytyy tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuntalaisten hyvinvointiin liittyvä kysely on auki 10.–28. toukokuuta. Osallistumislinkki jutun lopussa. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta