Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki haastaa opiskelijat kertomaan, millainen on opiskelijoiden Oulu

2.9.2021

Oulun seudun markkinointi on aloittanut kampanjan, joka suuntautuu opiskelijoihin. Haasteella halutaan innostaa opiskelijoita kertomaan, millainen Oulu on aidosti opiskelijan silmin ja sitä kautta rakentaa Oulun tunnettuutta opiskelukaupunkina.

Oulun kaupunki haluaa toivottaa korkeakouluopiskelijat tervetulleeksi takaisin kaupunkiin sekä innostaa opiskelijoita tutustumaan opiskelukaupunkinsa ympäristöön myös kampusalueen ulkopuolella.

Tähän liittyen opiskelijat halutaan haastaa ja innostaa kertomaan muillekin, millainen Oulu on aidosti opiskelijan silmin ja sitä kautta rakentaa Oulun tunnettuutta opiskelukaupunkina.

Haaste on tarkoitettu Oulussa asuville Oamkin ja yliopiston opiskelijoille, joilla on käytössään Tuudo-sovellus. Haaste päättyy syyskuun viimeisenä päivänä eli 30. syyskuuta.

Luvassa myös palkintoja

Haaste sisältää viikkotehtäviä, jotka julkaistaan opiskelijan omassa mobiilisovelluksessa, Tuudossa. Haasteen nimi on Oulu on mun ja se liitetään yhteisen #ouluonmun-hästägin alle.

Syyskuun aikana Tuudossa julkaistaan neljä viikkotehtävää; ensimmäinen on jo julkaistu ja löytyy Tuudo-sovelluksesta. Uusi viikkotehtävä tulee julki maanantaisin kello 10 alkaen kaikille Tuudon käyttäjille. Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun Tuudossa on samaan aikaan yli 18 000 uniikkia aktiivikäyttäjää.

Haasteen tehtävät liittyvät viikon mukaan muun muassa opiskelijan arkeen, luontoon ja kulttuuriin. Palkintona on muun muassa lahjakortteja sekä harvinaisempia Oulu-tuotteita.

Haasteeseen voi osallistua julkaisemalla viikkoteemaan liittyvän sisällön Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai TikTokissa sekä merkitsemällä sen ainakin tunnisteilla #ouluonmun ja @cityofoulu. Julkaisemalla kuvan annat oikeudet jakaa sitä Oulun kaupungin kanavissa.

Opiskelija voi lukea lisää #ouluonmun-haasteesta Tuudo-sovelluksesta.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Myös Oulun suurlähettiläs tsemppaa opiskelijoita ottamaan Oulu on mun -haasteen vastaan. Kuva: BO

Lue myös

Lue lisää aiheesta