Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupungin johto tapasi kansanedustaja Harry Harkimoa – poliitikot vierailevat maakunnissa aluevaalien tiimoilta

30.11.2021

Aluevaalit saavat poliitikkoja kiertämään ympäri Suomen. Tällä kertaa Oulun kaupungin luottamus- ja virkamiesjohto tapasi Liike Nytin puheenjohtajan, kansanedustaja Harry Harkimon Oulussa 29. marraskuuta.

Liike Nytin Hjallis Harkimon tapaamiseen BusinessAsemalla osallistuivat Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä, Liike Nytin kaupunginvaltuutettu Jussi Arponen, kaupunginjohtaja Päivi Laajala, BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula sekä Oulun kaupungin talous- ja rahoitusjohtaja Marja Kariniemi.

Tapaamisessa kansanedustaja Harkimolle tuotiin esiin Oulun ja pohjoisen ajankohtaisia aiheita ja kehityshankkeita sekä Oulun Euroopan Kulttuuripääkaupunki 2026 -hanketta.

Keskustelua käytiin myös Oulun seudun yrityskentästä, elinkeinoelämän näkymistä sekä kaupungin taloustilanteesta. Tapaamisen yhteydessä Harkimolle esiteltiin myös BusinessOulun ja BusinessAseman toimintaa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kansanedustaja Hjallis Harkimo (toinen oik.) sai laajan katsauksen Oulun tilanteesta kaupungin johdolta. Kuva: BO

Lue myös

Lue lisää aiheesta