Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on avoinna useita erilaisia hoitoalan tehtäviä

22.4.2021

Hyvinvointipalveluissa on tällä hetkellä tarjolla vakinaista- ja kesätyötä sekä sijaisuuksia hoito- ja sosiaalialan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on avoinna useita vakinaisia hoitoalan tehtäviä sekä kesätöitä ja eri pituisista työkeikkoja, joita voi tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan.

Etenkin kotihoidossa eri puolilla kaupunkia on vielä kesätyöitä tarjolla. Kotihoitotyön parhaita puolia ovat työn monipuolisuus, itsenäisyys ja ennen kaikkea henkilökohtaiset asiakassuhteet. Jokainen työpäivä on myös mahdollisuus oppia uutta kokemuksen kautta ja moniammatillisen tiimin tuella.

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vanhusten kotihoidossa. Samalla on mahdollista kehittää sairaanhoidollista osaamistasi ja olla tukena asiakkaille, joille apusi on korvaamatonta. Hakijalta ei edellytetä työkokemusta, mutta odotetaan positiivista asiakaspalvelun ja tiimityön asennetta sekä intoa oppia uutta.

Lue lisää ja hae tehtäviä osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta