Siirry suoraan sisältöön

Oulun Kärppien otteluselostukset kuuluvat jatkossa Radio Kalevan taajuudella

25.2.2022

Vastikään toimintansa käynnistänyt Radio Kaleva selostaa tulevalla kiekkokaudella Oulun Kärppien ottelut. Monivuotinen sopimus kattaa koti- ja vierasottelut.

Radio Kaleva ja Oulun Kärpät ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo Kärppien peliselostukset uuteen paikallisradioon. Radio Kalevan päätoimittaja Sini Salmirinteen mukaan Kärppien otteluselostukset tuovat radioon oleellisen osan oululaista kulttuuria.

”Radio Kaleva tähtää tämän pohjoisen kaupunkikulttuurin äänitorveksi. Kärppien ympärille kietoutuva jääkiekkohuuma on iso osa Oulun seudun ihmisten jaettua paikallista kokemusta. On upeaa, että Radio Kaleva saa olla mukana välittämässä tätä yhteistä tunnetta ja tarinaa”, hän hehkuttaa.

Aloitus syyskuussa

Kärppien peliselostukset siirtyvät Radio Citystä Radio Kalevaan tulevan kiekkokauden alusta syyskuussa.

”Kaleva Media laajentaa tulevalle kaudelle toimintaansa kärppäpelien selostuskumppaniksi. Radio Kalevan otteluselostukset jatkavat Radio Megan ja Radio Cityn hienoja selostusperinteitä seuraavina Liiga-kausina. Toivomme menestyksekkäitä ja jännittäviä otteluiltoja paikallisen Radio Kalevan taajuuksilla”, toteaa toimitusjohtaja Tommi Virkkunen Oulun Kärpistä.

Radio Kaleva on uusi paikallisradio, joka kuuluu Oulun alueella taajuudella 95,0 ja Raahessa taajuudella 95,7. Radiota voi kuunnella myös Kalevan verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa.

Maanantaina 21. helmikuuta toimintansa käynnistänyt kanava lähettää juonnettua ohjelmaa arkipäivisin. Aamulähetys Karjasillan sarastus soi kello 7–11 ja Solistinkadun iltapäivä kello 13–17. Radion uutislähetykset tuottaa Kalevan toimitus. Alkuilloissa kuullaan Radio Kalevan ja kumppaneiden yhteistyössä tuottamia erikoisohjelmia. 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Radio Kalevan otteluselostukset jatkavat Radio Megan ja Radio Cityn selostusperinteitä seuraavina Liiga-kausina. Kuva: Mostphotos

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta