Siirry suoraan sisältöön

Oulun Energia tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn uimahalleihin Kaukon päivänä

1.3.2022

Oulun Energia tarjoaa torstaina 3. maaliskuuta ilmaisen vesiliikuntapäivän Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa. Kaukon päivä on noussut kaukolämpöyhtiöiden yhteiseksi nimikkopäiväksi, jolloin järjestetään monenlaisia tempauksia ilahduttamaan kaupunkilaisia.

Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan Oulussa kolmatta kertaa. Oulun Energia haluaa tapahtuman avulla tukea alueellista hyvinvointia sekä nostaa esiin paikallista ja vastuullista energiaosaamista.

Oulun Energia on oululaisten oma energiayhtiö, jonka selkärankana toimii kaukolämpö. Oulun Energian vastuullisuustyötä tehdään ympäristön ja alueellisen elinvoiman lisäksi paikallisten ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä, jota myös uintipäivä edustaa. Vesiliikuntapäivänä haluamme liikuttaa oululaisia, tuottaa iloa sekä mahdollistaa kaikille halukkaille pääsyn uimahalleihin”, kertoo Oulun Energian markkinointipäällikkö Linda Webster.

Jaossa avainkortteja

Tapahtumapäivänä uimahalleissa on lisäksi Oulun Energian pisteitä, joista uimarit voivat hakea Kaukon päivän teemalla toteutettuja avainkortteja. Uimahallit tapahtuman käyttöön tarjoaa Oulun kaupungin liikuntapalvelut.

”On ilahduttavaa, että Oulun Energia haluaa tukea kampanjapäivän kautta kuntalaisten liikuntaa tarjoamalla maksuttoman uintimahdollisuuden. Kampanjapäivä järjestetään nyt kolmatta kertaa ja asiakkaat ovat olleet tästä positiivisesti yllättyneitä”, toteaa Oulun kaupungin liikuntajohtaja Niina Epäilys.

Uintipäivä toteutetaan Oulun kaupungin hygienia- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Asiakkaita pyydetään huomioimaan turvavälit sekä kasvomaskisuosituksen. Tervemenoa uimaan vain terveenä.

Uinnit Kaukon päivänä 3.3. seuraavissa uimahalleissa:

Raatin uimahalli, Raatintie 2, Oulu, klo 6.15–21.45

Raksilan uimahalli, Pikkukankaantie 3, Oulu, klo 7.00–22.00

Vesi-Jatulin uimahalli, Jokelantie 20, Haukipudas, klo 6.15–21.00

-

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Energia tarjoaa sisäänpääsyn Raksilan, Haukiputaan ja Raatin uimahalleihin Kaukon päivänä 3. maaliskuuta kaukolämmön nimikkopäivänä. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta