Siirry suoraan sisältöön

Oulun Energia Sähköverkko Oy laskee siirtohintojaan

22.2.2022

Oulun Energia Sähköverkko Oy laskee siirtohintojaan eli verkkopalvelutaksoihin tulee huojennusta huhtikuun alusta alkaen. Hinnat laskevat keskimäärin 13,5 prosenttia verottomista hinnoista.

Oulun Energia Sähköverkko Oy:n uudet verkkopalveluhinnat sijoittuvat yhtiön ilmoituksen mukaan reilusti valtakunnallisten keskiarvojen alapuolelle. Yhtiö nousee uusilla hinnoilla kymmenen edullisimman verkkoyhtiön joukkoon pienkuluttajien verkkopalveluhinnoissa Suomessa.

Verkkopalveluhintojen laskun mahdollistaa Oulun Energia Sähköverkko Oy:n korkea toimitusvarmuus. Sen taustalla on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen investointien kohdistaminen sähköverkkoon, suunnitelmallinen ja ennakoiva kunnossapito sekä tehokas ja nopea viankorjaus. Yhtiön lupaama miltei 100-prosenttinen toimitusvarmuus näkyy asiakkaille vähäisinä ja lyhyinä vikakeskeytyksinä.

”Olemme iloisia, että olemme tilanteessa, jossa voimme palvella asiakkaitamme lähes sataprosenttisella toimitusvarmuudella ja laskea hintoja. Edellisen kerran laskimme hintoja heinäkuussa 2021”, sanoo Oulun Energia Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Anna Pasma.

Toimitusvarmuuden ylläpitämiseksi yhtiö tekee jatkossakin töitä sähköverkon kehittämiseksi: uutta verkkoa rakennetaan, vanhaa saneerataan sekä kunnossapitoa ja vianhoitoa tehostetaan. Korkea 88-prosenttinen maakaapelointiaste vähentää sähkömarkkinalain vaatimusten mukaisia saneerausinvestointeja ilmajohtoverkkoon tänä ja tulevina vuosina.

Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta yli 113 000 asiakkaalle Oulun kantakaupungissa, Kiimingin, Yli-Iin ja Iin Jakkukylän alueilla.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta yli 113 000 asiakkaalle Oulun kantakaupungissa, Kiimingin, Yli-Iin ja Iin Jakkukylän alueilla. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta