Siirry suoraan sisältöön

Oululaisräppäri DK Balafu virtuaalikeikalla Kulttuurilaboratoriossa

24.2.2021

Kansainvälisiäkin lavoja kiertänyt oululainen rap-artisti DK Balafu saapuu Pikisaaren Kulttuurilaboratorioon virtuaalikeikalle torstaina 25. helmikuuta.

Nuoren kongolaistaustaisen Balafun monikieliset riimit ja energinen esiintyminen lähetetään suorana lähetyksenä yleisölle Oulu Urban Culturen YouTube-kanavan kautta. Keikka on osa Oulu Urban Culturen Urban Boost -hankkeen toteuttamaa PikiStream-virtuaalitapahtumasarjaa, joka tarjoaa nuorille kulttuurin ja taiteen tekijöille esiintymismahdollisuuksia Kulttuurilaboratoriossa myös korona-aikaan.

“Pitkään on ollut havaittavissa, että nuorilla esiintyjillä on entistä haastavampaa saada niitä kovin tärkeitä keikkoja uran alkuvaiheessa. Koronan myötä tilanne on arvatenkin entistä huonompi", sanoo projektipäällikkö Heikki Myllylahti.

"PikiStream tarjoaa alustan, jossa nuoret tekijät pääsevät lievittämään esiintymisnälkäänsä DIY-virtuaalituotannon hengessä. Haluamme tapahtumissa myös nostaa esille oululaista pinnan alla kytevää potentiaalia. Sellaista juuri DK Balafu edustaa”, hän jatkaa.

PikiStream on maksuton ja avoin virtuaalialusta 18–29-vuotiaille tekijöille. Mikäli sinulla on idea omasta sisällöstä, voit olla yhteydessä Oulu Urban Culturen tuotantotiimiin osoitteessa kulttuurilaboratorio@urbanculture.fi, joka auttaa tapahtuman toteutuksessa.

Lisätietoja: www.urbanculture.fi/urbanboost

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Rap-artisti DK Balafun keikka striimataan Pikisaaren Kulttuurilaboratoriosta Oulu Urban Culturen YouTube-kanavalle suorana lähetyksenä torstaina 25. helmikuuta kello 20.00. Kuva: SB KABAISA

Lue myös

Lue lisää aiheesta